12. heinäkuuta 2012

Kesäkesäkesä

Kesä on ehdottomasti kaikista vuoden ajoista se, josta minulla on vähiten negatiivista sanottavaa. Kaikilla vuodenajoillahan ovat omat taianomaiset puolensa, mutta ei siitä pääse yli eikä ympäri, että kesällä KAIKKI on hyvin. Tunnustan valittaneeni kylmästä vedestä ja kuumasta asunnosta tänäkin kesänä, mutta olen uinut tästä huolimatta ja katselenkin jo paremmin tuuletettavaa asuntoa.

Muunmuassa nämä asiat tekevät kesästä kesän:


Auringon laskun värit,
vaikka ranta ei olisi edes näkysällä.


Edellisestä johdannaisena kesäillat ylipäätään ovat ihania. Eikä ole niin väliä oletko yksin vai ystävien vai perheen seurassa, ihania ne ovat silti.

Hiekkarannat ja uiminen menevät ehdottomasti hellepäivien lista-ykkösiksi!

Ilta

Aamu

Päivä


Mitäpä muuta? Onko sellaista vielä? No on!

Kylmä siideri ja kuumat mozzarella tikut polttavana kesäpäivänä terassilla. Piipahdin Mikkelin torin Amarillon terassilla odottelemassa kyytiä eteenpäin.



Terassilla istuskelu, auringosta nautiskelu, seksikkäät puheenaiheet ja kylmät juomat takaavat viimeistään mahtavan iltapäivän rakkaimpiesi kanssa!



Myös koulu- ja työasiat hoituvat helposti ja mukavasti kesällä ilman ahdistavia toimistoja.

Oma toimistoni täällä Savossa.
Ystäväni toimisto toisella puolella Suomea.


Varpaiden kaivaminen kuumaan hiekaan!


Iltapäivän tee -hetki ystävien kanssa tai yksin.

 Kaikki se jännä minkä voit löytää hortoillessasi pitkiä poikin:

Pystykeiholehti tai Sagittaria sagittifolia.
Ilmalehtien lapa nuolimainen, jopa 15 cm pitkä, tyviliuskat lähes kärkiliuskan kokoisia. Pystykeiholehti kehittää syvässä vedessä kasvaessaan vain uposlehtiä, eikä pysty kukkimaan. Kukinta onnistuu parhaiten, jos kasvi on juurtunut alle 50 cm:n syvyyteen. Kasvin hedelmät pysyvät pitkään kelluvina, joten laji voi levitä virtaavien vesien mukana. Eli odotellaan tässä kuukauden sisään ilmaantuvan kauniita valkoisia kukkia!

Punainen järvivesi, joka johtuu lahtea ympäröivistä soista. Vesi kirkastuu isommalle selälle mentäessä. Lahden tumman veden ja matalan syvyyden johdosta lahti lämpeää todella nopeasti yli 25 asteeseen.

Käärmeen vanhat vaatteet.

 Aina pitää olla myös aikaa pannukakku -hetkeen rakkaimpien kanssa! Koska olemme pienituloisia ja kauppaan on käveltävä teimme ihan munattomia pannareita.




Sain yllätyksen nokkosteni mukana. Ilmeisesti yksi toukka jäi huomaamatta, kun ne levisivät ympäri asuntoani.

Tämän päiväm lounas koostui vihreästä salaatista, broilerin fileestä ja vuohenjuustosta, uusista perunoista ja valkosipuli sillistä. Ihan mahtavata oli!




Ihanaa kesää kaikki!



4 kommenttia:

  1. haha oot pölliny miun kuvan xD kesässä parasta on myös festarointi :D miunkin matka vähän venähti, kun menin ruissiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh ja pah! "Lainasin" on oikea termi, enkä väittänyt sitä omaottamaksi :P Pahastutko jos lainaan kuvaasi? :)

      Poista