16. tammikuuta 2013

Never let your fear decide your fate


Harrastin aamu kuuden aikaan, kahden tunnin unien jälkeen, kuuden euron idiotismia junassa.

Noh, kyllähän sitä vähemmästäkin unohtaa tilata lipun luuriin.. tai oikeammin unohtaa, että lippu on paljon kalliimpi junasta ostettuna. Ehkä ensi kerralla sitten. Ensi kerralla voisi myös muistaa ottaa mukaan sen mukavan matkustamiseen tarkoitetun niskatyynyn, jonka Heathrown lentokentältä ostin ja jonka aina unohdan kotiin. Unohdin myös jotain muutakin kotiin, mutta en enään muista mitä.

Tästä tulee vielä mielenkiintoinen ilta.

Väsynyt matkalainen


Tarkoitushan oli toki nukkua hyvät yöunet ennen reissua, mutta elämä vei voiton. Lähdin ihanien uusien ystävieni ja muutaman vanhankin kanssa SokosHotellille yökerho Taminoon Polarsound Reggae bileisiin. Mahtavasta seurastani huolimatta ilta jäi hivenen vaisuksi, sillä ilmeistä oli ettei kumpikaan, Polarsound tai Sokoshotelli, ollut pahemmin mainostanut tapahtumaa. Tästä johtuen baari muistuttikin livenä katsottanu hyvin paljon niitä esittelykuvia baarien nettisivuilla, missä pöydät ja tuolit ovat suorassa ja missään ei ole ristinsielua.

Alakerran Colon elukka-bileissä sen sijaan taisi olla tupa täynnä, sillä parit kissat ja nallet kävi tuulettumassa Taminonkin puolella, jossa ei valitettavasti loppujen lopuksi paljoa reggaeta kuulunut.

Illan kohokohta taisikin olla, kun ystäväni Avari päätti heittää lonkalta pienen setin paikalle vaivautuneiden iloksi. Ja upeaa vapaata riimittelyä olikin!


Avari


Tänään sitten olenkin päässyt jo Kirkkonummelle asti varmistamaan, että siskontyttö sekä tuleva kummilapseni ei vieläkään vierasta minua. On se tädin Prinsessa Ruusunen vain kasvanut kovasti!


Jouluna ekaa kertaa sylissä

Lopulta iltani huipentuu konserttiin, jota olenkin odottanut jo syyskuulta saakka!
Kyllä se odottavan aika vaan on olut piiiitkä!




Kyllä, suosikkini Awolnation saapuu Aaron Brunon johtamana Euroopan kiertueellaan myös Helsingin Nosturiin. Minähän nohevana tilasin lipun jo heti kun ne myyntiin tulivat, vaikkakin Tiketti kertoo lippuja olevan vieläkin runsaasti jäljellä. Mutta sitähän ei voinut syksyllä tietää.

Nyt enään nähtäväksi jää kestänkö hereillä lämppäri bändin ja itse esiintyjän. Otin kyllä junasta kaiken irti ja nukuin kuin härsi silli Parikkalasta Lahteen.

Sille paremmalle kamerallekin olisi ollut nyt käyttöä, mutta yritän pärjätä edelleen Galaxyllani, sillä ensimmäisellä.

Awolnation
Aaron Bruno

2 kommenttia: