6. tammikuuta 2012

Edinburg -minisarjan esipuhe

Vähintäänkin ennalta arvattavasta matkasta linja-autolla Savonlinnasta Mäntyharjulle selvittyäni on sieluni ainakin yrittänyt levätä maaseudun rauhassa. Valitettavasti se, että sain melkein euron alennus bussilipusta, en tiedä edes miksi, ei hyvittänyt jännitystä ehtimisestä Mikkelin vaihtoyhteyteen tai odottelua Mikkelissä, kun Kuopion bussi oli vielä enemmän myöhässä. Se ei myöskään hyvittänyt pimennettyjä risteyksiä, joiden takia olin huristella Heinolaan asti, eikä hytisemistä Vihantasalmen suljetulla huoltoasemalla odottaessa, että sohvalle nukahtanut äitini saapuu hakemaan.


Sielun lepäämistä häiritsivät myös itsepintaisesti menkkojen aiheuttamat vatsanväänteet, edelleen jatkuva migreeni sekä veljeni bassoista soittama La Ketchup Song. Onneksi on vielä huominen aikaa nauttia kylmästä tuulesta kasvoilla rantakalliolla istuessa antaen tuulen pyyhkiä mennessää murheet ja kivut sekä muuten vain ylimäräiset ajatukset.

Tässä hieman muistoja puolen vuoden takaiselta Edinburgin vierailulta. Enjoy!

Raikulla lentäminen kannattaa! Jos et ole perehtynyt sanatarkasti yrityksen käytänteihin, tulee lipun hintaan melkeen 50e verot ja lisäkulut, jonka lisäksi olet jäädä koneesta tiukkojen käsimatkatavara määräyksien vuoksi.

Älypuhelimen lento-ominaisuuden vuoksi voi sentään musiikkia kuunnella!

Perinteinen skottilainen aamiainen. Vastapäätä Full Breakfast ja itselläni vege-versio.

Ei haitannut tihkukaan aamiaistamista ulkona, kun oli kunnon katos!

Onnellinen aamukahvin juoja :)

Edinburg katsottuna Edinburgin linnan juurelta.

Vegepizzaa Italialaisessa raflassa. Tarjoili kehu muuten valintaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti