19. joulukuuta 2011

Hippuismi kävi pistämässä vipinää Helsingin yöelämään!

 "Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä. Raaka raskas sade kaupungin raiskaa."
-Sir Elwoodin hiljaiset värit-

Kävinpä tuossa viikonloppuna pääkaupunki seudulla lapsuudenystävieni luona. Se on joka kerta harvinainen hetki, kun me kaikki olemme yhdessä. Se on nimittäin äärinmäisen vaikeaa saada kuusi naista samaan aikaan ja samaan paikkaan. Nyt onneksi kävi näin!

Helsinki oli tuulinen ja sateinen, eli ei siis mitenkään mieltä kohentava keli ollut. Mummolta saatu laamankarva poncho kuitenkin lämmitti mukavasti kosteanakin, joten kylmä ei varsinaisesti tullut vasta kuin aamu kolmelta kolmenkymmenen metrin taksijonossa rautatieaseman nurkalla.

Huomasin myös, että vielä näin 20 ikävuoden paremmalla puolella ja monta vuotta Savossa asuneena, teen edelleen vaikutuksen helsinkiläisiin miehiin. Kyllä se vain nostaa naisen itsetuntoa, kun voi sanoa "kiitos, mutta ei kiitos" sen herättämättä harmistusta ainakaan itsessä. Vaikka nämä miehet olivatkin kaverini kusipäisen eksän klooni ja Wolverin. Se kolmas nyt käytti kajalia, joten... Eikös se sääntö ollut, että mies ei saa meikata enempää kuin tyttöystävä? Eli meikitön mies minulle kiitos :)


Viiden Heikin Loma!

Ravontola Cuba Helsingissä.

Kampista saa herkullisia valmissalaatteja.

Miinuksena julmettu roskan määrä.



Tässä pieni valokuva -sarjakuva. Kiitos Mun Parhaat Tytöt ihanasta illasta!











PS. Pahoittelut kuvatekstien
 huonosta luettavuudesta!

*****************************************

Btw, sisko oli toinen Miss Helsinki kisassa. You go girl!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti