7. joulukuuta 2011

On aamuja ja sitten on aamuja

Tavallisesti päiväni alkavat tutulla kaavalla. Herätessäni laitan 4 kupillista kahvia tippumaan, jolloin saan itse nautittavaksi jotain 2,5-4 kupin väliltä. Älkää kysykö, en tosiaan osaa sanoa mistä tämä heittely johtuu! Keitettyäni kahvin luen 1. kupillisen kanssa yleensä Iltalehden. Tämä herättelee mukavan rennosti ja toisinaan saan blogiini ideoita päivän lehdestä. 2. kupillisen kanssa kirjoitan blogini. Pidän tästä khdasta aamua, sillä blogin kirjoittamisssa aamulla on jokin ihmeellinen vaikutus. Mieliala paranee, kun pääsee kirjoittamaan ja saa puretua kaikki kysymykset ja epäkohdat paperille. Pidän myös siitä, että minulle sanottiin, että blogini lukeminen aamukahvin kanssa on niin paljon parempaa kuin kahvi ja iltapäivälehti. Kiitos tästä! 3. kupillisen kanssa puuhastelen niitä näitä. Aamusta riippuen luen sähköpostit (joita on kolme, huoh), käyn facessa tai luen itse muiden blogi kirjoituksia. Esimerkiksi Vihreät vaatteet -blogi (http://www.vihreatvaatteet.com/) ja Keikaalicocktail -blogi (http://uusimusta.squarespace.com/kemikaalicocktail/) ovat suosikkejani. Jos pannusta jostain syystä jääkin se yli 3 kuppia, menee viimeinen kupillinen vähän kuin ohi mennen päälle pukiessa, ommellessa, siivotessa ym. Riippuu ihan aamusta mikä on masterplan sille päivälle.


Tämän lisäksi on olemassa sitten niitä toisia aamuja. Aamuja jolloin kello soi ja olet niin väsynyt, että päätät nukkua vielä puoli tuntia. Kun seuraavan kerran säpsähdät ylös, olet nukkunun puolitoista tuntia, sinulla on migreeni, ulkona on niin paljon lunta, että vaikka joku ei olisikaan tyhjentänyt pyöräsi kumeja, niin sinun pitäisi silti kävellä, mikä on äärimmäisen hauskaa pienessä kiireessä kännissä telomalla jalalla. Tämän lisäksi kaikki, jotka voisivat tuurata sinua, jotta voisit nukkua migreenin pois, ovat joko sairaana tai väärässä kaupungissa.

Miten näist jälkimmäisistä aamuista sitten jaksaa? Etsimällä positiviset puolet tilanteesta. Positiivista on että.... pommiin nukkumisesta huolimatta minulla on aikaa juoda 1 kuppi kahvia ja kirjoittaa turhautumiseni "paperille". Minulla on termospullo, jonne voin ottaa valmiina maitokahvina loput 2-3 kuppia. Minulla oli kaapissa buranaa, joten eiköhän migreeni pikkuhiljaa helpota. Ulkona on niin paljon kauniinpaa nyt kun on lunta, kuin aiemmin. Olisin kuitenkin kaatunut pyörällä, jos joku ei olisi sabotoinut sitä. Pääsen toimistolle kuuntelemaan musiikkia, hoitaen toki päivystystä siinä samalla, askartelemaan joulukortteja yhdistyksen laskuun sekä syömään pipareita ja glögiä.

Hmmm... kyllä! Taidan tästä lähteä nilkuttamaan koululle.

 Kaunista joulukuun aamua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti