20. marraskuuta 2011

Mitä elämää? ja mitä mahtuu viikonloppuun.

Pohdin jo vakavissani onko minulla elämää lainkaan. Olen ollut lähes joka aamu klo 07.00 kotona kahvikupin kanssa kirjoittamassa blogia itseäni askarruttavista ja toisinaan myös täysin turhista aiheista. Tänään kuitenkin todistin luuloni vääräksi. On sunnuntai päivä ja istun läppärini ääressä aamutakissa syöden sinihomejuustoa ja pipareita, jotka ovat jääneet tähteiksi viikonlopun riennoista. Ja kyllä! En ole kirjoittanut mitään koko viikonloppuna.

Mitä siis kotona yksin viihtyvä yksilö tekee, kun ei ole kotona? Hän on lähes naapurissa viettämässä rakkaan ystävän kanssa laatuaikaa. Koko viikonloppu kuluikin siis juhliessa pikkujouluja ja syntymäpäiviä. Voin myös rehellisesti sanoa viettäneeni Laatuaikaa isolla 'L' kirjaimella. Meidän tapauksessamme kaksi päälle parikymppistä naista siis kokoaa nacho -sipsit, viinirypäleet, juustot, piparit ja omenaviipaleet tarjottimelle ja kaatavat lasit viiniä. Seuraavaksi otetaan ohjaimet käteen ja mätkitään tekkeniä. Tyttöjen illat on meilläpäin vähän omalaisia. Toistemme hiuksia emme ole varmaan koskaan laittaneet!

Kaiken tämän jälkeen on kuitenkin mukava viettää sunnuntai pelkästään kotoillen. Eli puuhastelleen ypyhousut jalassa kotona kaikkea pientä ja mukavaa. Unohtamatta viikonlopun riennosta jääneitä herkkuja, joita on lupa napsia pitkin päivää. Luulen tosin, että alku viikkonkin vietän vielä kotona pakollisia menoja lukuunottamatta. Tämä on aikaa jonka tarvitsen itselleni, omistettuani ystävilleni heidän ansaitsemaansa aikaa.

Viinirypäleitä, Omenalohkoja, suolakeksejä, pipareita, Autajuustoa, Brietä, pippurijuustoa ja mustaleimaa.

Maissista valmistetut taco nachot ovat minulle sipsejä parempi vaihtoehto. Sen lisäksi, että ne maistuvat paremmilta, eivät ne myöskään turvota vatsaa kuten perunalastut.

Vuoden ekat joulutortut glögin kanssa.

Illan tarjoilussa Rosé viiniä, glögiä ja omenasiideriä.
Tekkeniä ja Rosé viiniä.

Natsi

Kasvit on lisätty kuvaan ja todellisuudessa siis poltettu ihan eri mainoksen päältä.

Nilkantappokorkkareilla laivan kokolattia matolla.

Jäin muuten auton alle pari päivää sitten.

Silmätulehduksen iskettyä olo oli lähes sietämätön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti