13. lokakuuta 2011

Tyylillä ja "tyylillä"

Kummastuin todella, kun iltalehti esitteli tämän viikon "uskaliaimmat" asut. Itse muotia ja vaatesuunnittelua opiskelevana, minun on myönnettävä, etten todellakaan ymmärrä kaikkia "muoti" -villityksiä. Näitä ovat mm. olleet hiuspidennykset, Carrie Bradshaw -korkkarit (joilla muuten kuuleman mukaan ei pysty edes kävelemään), push up -farkut ja ylipäätään Paris Hiltonia ja kumppaneita kopiova tyyli (huomaa Hennesin ja Vero Modan valikoimat, joista ei muuta saakaan). Nämä ovat kuitenkin vain minun kummastuksen aiheitani, enkä tuomitse ihmisiä jotka näiden perässä juoksevat.

Sen sijaan maininnan saa nyt se kaikkein suurin kummastuksen aiheeni; huorahtava pukeutuminen. Minihameeseen voi pukeutua tyylillä ja kantaa kokonaisuuden tyylillä (tunnen useita tälläisiä naisia ja haluan mainita Kassio Peijan, joka kantaa aina vaatteensa tyylillä!) tai sitten voi vain näyttää halvalta ja minulta-saat-pillua-jos-uskallat -tyyliseltä naiselta.

Artikkeli: http://www.iltalehti.fi/oho/2011101114550543_oh.shtml

Erin Wassonin hehkutetaan, artikkelin mukaan, olevan tyyli-ikoni ja valinneen "sinänsä trendikkään kokonaisuuden". Minusta naisen asussa ei kyllä nyt ole mitään hyvän näköistä. Housut ovat kyllä oikein Cosmopolitan-palsta -tyyliset, mutta tuo toppi! Näyttää kuin neiti Wassonin rinnat roikkuisivat navan kohdilla...enkä jaksa uskoa, että tällä kokonaisuudella EDES irtoaisi munaa.


Toisena huomion saa saman artikkelin toinen "tyylilleen uskollisena" pukeutunut Katie Price. En itse tunne tapausta sen paremmin kuin Wassoniakaan, mutta "kohujulkkis" -titteli kertoo minulle jo ihan tarpeeksi. Asusta minun on vain todettava, että halpaa on. Itse voisin harkita pukeutuvani näin makuuhuoneessa ilahduttaakseni miestäni, mutta en välttämättä kyllä kaikkien nähden, edes naamiaisiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti